Ce ar trebui să fac dacă imaginile dinamice GIF din computerul meu nu pot fi redate în mod normal?

2023-11-09

Uneori imaginile dinamice GIF descărcate de pe internet la computer nu pot fi redate în mod normal după ce sunt deschise. Motivul acestei situații se poate datora unei erori de descărcare. Puteți face clic dreapta pentru a vizualiza proprietățile imaginii pentru a verifica formatul imaginii descărcate și dacă există o problemă formatul de descărcare. Cu toate acestea, uneori formatul este imaginea GIF, dar nu poate fi jucat în mod normal. Cum să rezolvi această situaţie? Apoi, voi introduce două metode.

1. Profesionale software de navigare imagini, cum ar fi ACDSee și alte software de citire imagini, pot fi instalate în calculator pentru a deschide imagini GIF. În acest moment, imaginile GIF pot fi jucate în mod normal.

2. Nu există un software de citire a imaginilor instalat în calculator. Există o modalitate foarte simplă de a-l deschide cu browserul Internet Explorer sau Chrome și alte browsere. Clic-dreapta pe imaginea GIF, selectați Open cu, și apoi selectați Internet Explorer sau Chrome. Aceasta deschide imaginea GIF poate fi jucată în mod normal.

Cele două metode de mai sus pot rezolva problema că imaginile dinamice GIF din computer nu pot fi redate în mod normal. Când întâlneşti astfel de probleme, poţi încerca să foloseşti aceste două metode pentru a rezolva problema.