10 format sing biyasan     2023-11-10  

Piyé aku kudu nindak nèk gambar dinamik GIF dinamiks ing kompyuterku ora isa dijadoken seneng?     2023-11-08  

Apa béda ing image dinamik GIF lan gambar JPG static?     2023-11-06  

Piyé GIF Picture Motion?     2023-11-06